VLUDOC'98 H1 - VCV H2 (2-3)

Een rare maand net voorbij. Een paar wedstrijdverplaatsingen, een Joesloos tijdperk. Vandaag weer eens een potje spelen, hoe moest (Joest?) 't ook al weer? Zou Joes veel veranderd zijn? De meningen varieerden van niet tot "hoe zag ie er ook weer uit?" Op dat laatste weer veel variaties. De ergste voorstelling staat hieronder. Het schijnt een naakte molrat te zijn. Ter geruststelling, Joes was er gister weer en het viel best mee, hij leek gewoon op zichzelf. Gelukkig weer redelijk opgeknapt, welkom terug!

Set 1 was niks, snel gedaan en op die manier zouden we voor het donker klaar zijn. Das erg snel, want de zon gaat officieel al om zowat kwart over 5 onder. Dus we konden niet klaar zijn voor 't donker. Toen we daar eenmaal achter waren dan toch maar wat volleyballen en zo waar, set 2 en 3 gingen nipt naar ons tegen deze kampioenskandidaat. Net geen dikke sensatie maar toch een beetje, want set 4 en 5 gingen weer nipt naar VCV, maar toch 2 puntjes gesprokkeld. De Juupkes en bitterballeks waren weer lekker.

Kleine anekdote nog dat Huub, zittend aan de teek, trachtte Floor te verkopen (op advies van opa) om zijn liquiditeit te ondersteunen. Huub had daar wel oren naar, maar Floor niet. Ze vond zelfs dat ze het minimum startbod van 10 euro niet waard was. Zo kun je natuurlijk elke potentiële verkoop torpederen...