Vludoc '98 - Recreanten


De groep recreanten van Vludoc heeft een lange geschiedenis.

De groep is ontstaan uit een initiatief van mensen uit Bingelrade, Oirsbeek en Brunssum en op het moment dat Dovoc ’83 ontstond werd via via gevraagd of men interesse had om lid te worden van deze club.

Daar hadden deze mensen wel oren naar op voorwaarde dat de club een trainer leverde en men terecht kon in een goede zaal. Dat werd de sporthal van Oirsbeek op donderdagavond.

Na enige tijd werd Hub Scholz uit Doenrade onze trainer die daar wel een uitdaging in zag en ons veel geleerd heeft op volleybal gebied.

De groep groeide en in de gloriejaren hadden we vaker twee velden nodig om te trainen gezien de grote hoeveelheid leden.

Dovoc ’83 werd Vludoc ’98 en de recreanten bleven trainen in Oirsbeek.

Hub Scholz vertrok na enige tijd en Cons Smeets nam de training over tot afgelopen jaar. Vanaf die tijd wordt de training verzorgd door Johan Habets.

Nu trainen we nog steeds fanatiek zowel in techniek als in wedstrijd vorm. We zouden best nog wel enige aanvulling kunnen gebruiken van mensen die het volleybal als teamsport een mooi spel vinden en die op donderdagavond van 20.30 tot 22.00 uur dit spel willen beoefenen.

Na afloop is er voor die mensen die dat willen altijd de mogelijkheid om de evalueren in het café behorend bij de sporthal. Soms duurt deze evaluatie even lang als de daadwerkelijke training, maar daar beslist iedereen zelf over en het is nooit een verplichting, alleen vaak zeer gezellig.


Trainingstijden:
Donderdag: 20:30 - 22:00 in sporthal de Oirsprong te Oirsbeek

Klik hier voor het complete trainings- en wedstrijdoverzicht van alle teams.

Trainers:
Johan Habets

Lijkt volleybal je wel een leuke sport en wil je een keertje mee trainen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier