Impressie clinic Matt van Wezel

Donderdag 9 mei verzorgde Matt van Wezel een interessante en vooral leerzame trainersclinic. Lijdende voorwerpen waren onze jeugdmeisjes.

Matt van Wezel was tussen 2010 en 2015 hoofdcoach bij het Talent Team Papendal. Ook was hij trainer/coach bij de vrouwen van Sliedrecht Sport, waarmee hij in 2016-2017 en 2017-2018 landskampioen werd. Afgelopen jaar was hij bondscoach van het nationale herenteam van Nepal en vanaf komende zomer wordt hij de nieuwe bondscoach van het nationale dames volleybalteam van Noorwegen.

De clinic vond in onze eigen Gitek Sporthal plaats in het kader van ons 50-jarig jubileum!

clinic 3.JPG
clinic 4.JPG

Trainersclinic Matt van Wezel

Algemene informatie:

De clinic is gratis toegankelijk voor alle (jeugd) trainers.

Datum en tijdstip:

Donderdag 9 mei 2019

Aanvang: 19.00 uur - Einde: 22.00 uur

Locatie: Gitek Sport Sportcentrum, Leeuwerikstraat 2, 6361 VM NUTH

Aanmelden:

Via email naar: hermanpeters@hetnet.nl o.v.v. Clinic Matt van Wezel

én

via deze Nevobo website: www.formdesk.com/Nevobo/nevobozuid_workshops_trainerslimburg

Licentiepunten:

3 licentiepunten voor trainers in het bezit van een VT2 of VT3 diploma. Punten worden toegekend door AbilityQuest

GEWELDIG VOLLEYBALSPEKTAKEL IN DE GITEK-HAL BIJ VLUDOC

Afgelopen zaterdag 23 februari bezochten de acht beste meisjes-A teams uit Zuid-Nederland de Gitek-hal in Nuth om te strijden voor twee finaleplaatsen van het N(ederlands) O(pen) J(eugd) Kampioenschap.

VV Utrecht, Sliedrecht, Peelpush uit Meyel, Voltena afkomstig uit het Land van Altena, Somas-Activia uit Sint Anthonis, Limes uit Utrecht, Volley Tilburg, Vocasa Nijmegen,Trivos afkomstig uit Wijchen en HLB van Daal/DS uit Den Dungen waren al vroeg op pad om tijdig in Nuth te zijn, want om kwart voor tien begonnen de eerste poulewedstrijden.

Het werd een schitterend volleybalfestijn want de dames lieten de vele supporters zien dat het jeugdvolleybal in Nederland op een behoorlijk hoog niveau staat en dat een prima trainerscorps hier voor zorgt. Nadat ieder team de vier poulewedstrijden had afgewerkt speelden de beste twee teams van elke groep de kruisfinales die uiteindelijk tegen 19.00 uur ’s avonds het Meyelse Peelpush en Voltena als winnaar kregen. Zij mogen op 30 maart in de finale met zes andere toppers uit Nederland laten zien wie het beste meisjes-A-team van Nederland is.

Waarschijnlijk hebben de toeschouwers in de Gitek-hal in Nuth toekomstige internationals aan het werk gezien tijdens de vele spannende en machtig mooie wedstrijden.

(Met een speciaal dankjewel voor Frans Buets, Ton van Knippenberg, Marco Collaris, Wiel Ubaghs, Sjef Peters, Tom en Thyra Tubee, Jos van Bilsen en Martijn van der Vloet die vrijdag, zaterdag de hele dag of vele uren de handen uit de mouwen staken om alles prima te laten verlopen!)

njok.jpg

VOLLEYBALVERENIGING VLUDOC ’98 50 JAAR JONG

In 1969 was Vlam ’69 uit Nuth het startpunt van de vereniging, die in 1986 fuseerde met het roemruchte Luckraeck ’70 uit Hulsberg. De volgende fusiepartner was Dovoc ’86 uit Oirsbeek zodat in 1998 de huidige vereniging Vludoc ’98 het eindresultaat was.

De vereniging bestaat heden ten dage uit vier seniorenteams, drie jeugdteams en een grote recreantengroep in Oirsbeek en telt momenteel zo’n honderd leden, incl. vele vrijwilligers.

Om het 50-jarig jubileum gepast te vieren organiseert Vludoc allereerst op zaterdag 23 februari 2019 in de Gitek-hal te Nuth (Beekdaelen) een van de halve finales van het Nederlands open clubkampioenschap voor meisjes-A-teams.

Eveneens zal aan het einde van het lopend seizoen een drie uur durende workshop/clinic voor alle trainers uit Limburg verzorgd worden in diezelfde hal. Aanmeldgegevens worden binnenkort bekend gemaakt.

Als sluitstuk zal op het einde van het jaar reünietoernooi plaatsvinden voor alle leden en oud-leden van de vereniging.

Schrijf je in voor het jaarlijkse "FAMILIEKERSTTOERNOOI" op 27-12-'18!

Nuth, november 2018

Vludoc-vrienden,

Onze club heeft de gewoonte jaarlijks een

FAMILIEKERSTTOERNOOI

te organiseren in de periode tussen pakjes en vuurwerk. Dat is ook dit jaar weer gelukt. In sporthal MFC De Oirsprong te Oirsbeek

DAG: Donderdag 27 december 2018 TIJD: CMV: VANAF 17.30 UUR TOT 19.00 UUR Senioren: VANAF 19.00 UUR TOT ONGEVEER 22.30 UUR

  1. CMV-teams bestaan uit 4 of meer personen; senioren teams bestaan uit 6 of meer personen: ouders, broers/zussen, andere familieleden, vrienden/vriendinnen etc. zijn van harte uitgenodigd om mee te spelen.
  2. Voor seniorenteams geldt dat altijd minimaal twee dames spelen en maximaal 2 competitiespelers gelijktijdig in het veld staan; dit is bedoeld om het spelplezier bij iedereen te bevorderen.
  3. Ieder team levert een scheidsrechter.
  4. Ieder team dat zich inschrijft weet dat het op die avond een bijdrage dient te betalen om de onkosten te dekken. Voor CMV €15,- per team, voor seniorenteams € 25,- per team.
  5. Geef bij inschrijving aan of je team gezien mag worden als een CMV-team of (voor seniorenteams) als een sterk team, een gevorderd team of een team dat veel plezier heeft aan volleyen, maar het minder goed kan.
  6. Het aantal teams dat kan deelnemen is beperkt, dus wie het eerst komt die ……

Schrijf je in met je familie of vrienden en lever onderstaande informatie voor 20 december in bij: Johan Habets, Guy Corten, Pauline Schrooten, Ieke Winkens, Jan Janssen

Aanmelden kan via e-mail: iekew@hotmail.com

Veel plezier en tot donderdag 27 december 2018

De evenementencommissie



Teamnaam: ………………………………………………………….

De leider van het team is:

Wil spelen in de klasse:

Seniorenteams:

0 sterk
0 gevorderden
0 beginners

Jeugdteams:

0 CMV

VLUDOC-CMV-TOERNOOI OP 4 NOVEMBER IN NUTH GROTE HAPPENING

Afgelopen zondag 4 november van ’s ochtends tien uur tot ’s middags half vier bruiste het in de Gitek-hal van jewelste. In vijf verschillende niveaus speelden zo’n 150 meisjes en jongens in negen poules het tweede Cool Moves Volleybal toernooi. Op 6 velden liet de jongste jeugd van acht Zuid-Limburgse volleybalverenigingen zien dat ze al aardig op weg waren in het volleybalspel. Op de volgepakte tribunes keken hun ouders, oma’s en opa’s vaak vol bewondering toe. Een twintigtal leden van Vludoc ’98, met name vooral meisjes-B, zorgden voor het fluiten, tellen en de vlekkeloze organisatie. Op niveau 4, bijna het hoogste in het CMV, behaalden het Vludoc-4.1 team de eerste plek door alle wedstrijden in hun poule te winnen. Coach Tom Tubee was dan ook, evenals de speelsters, helemaal in de nopjes.

CMV 4 nov.jpg

Gisteren ontvingen 3 leden van Vludoc'98 de zilveren Nevobo-speld! Johan, Jan en Ludie: wij zijn trots op jullie!

Vanavond hebben 8 vrijwilligers een zilveren Nevobo speld plus bijhorende oorkonde ontvangen voor hun jarenlange inzet voor het volleybal in regio Zuid!

Jan Janssen, Ludie Janssen, Jan Derikx, Johan Habets, Sjaak Kommers, Wim van Vulpen, Gerry Poetoehena en Andre Gooren namens alle volleyballers en medewerkers hartelijk dank voor jullie geweldige inzet, betrokkenheid én deskundigheid voor onze prachtige sport 🏐👍🏻

20994373_1649569068395334_2930622852197274625_n.jpg

Herman gehuldigd!!!!

Afgelopen dinsdag, 18 april 2017, werd tijdens de algemene ledenvergadering van onze vereniging een gouden speldje uitgereikt aan onze voorzitter Herman Peters. Herman ontving dit speldje uit handen van de heer Eric Peters, Nevobo, omdat hij al 40 jaar actief is als scheidsrechter binnen het volleybalgebeuren. Een geweldige prestatie! Herman, van harte gefeliciteerd!

 
 

H1 krijgt een nieuwe shirtsponsor

Met trots kunnen we melden dat Heren 1 van Vludoc '98 een nieuwe sponsor heeft. Petra Versteegh, de vrouw van onze middenman Coen de Haan gaat met haar bedrijf Heren 1 sponsoren. Het onderstaande logo zal op het Heren 1  shirt verwerkt worden.

 
 

Met het apparaat van Global Diagnostics ontvang je binnen 8 minuten een scan van je lichaam zodat je precies weet hoe het met je gezondheid gesteld is. Van het slijmvlies van je darmen tot aan je meniscus. Daarnaast geeft het apparaat allergieën, bacteriën, virussen en schimmels aan. Aan de hand van de meetresultaten ontvang je een behandeling met het apparaat en krijg je eenvoudig toe te passen, persoonlijke adviezen mee om je gezondheid te bevorderen.

Ben je op zoek naar de oorzaak van je klachten en wil je niet van het kastje naar de muur gestuurd worden? Lees meer ......