Sponsor worden bij Vludoc ‘98 betekent investeren in een gezonde vereniging waar ambitie, sportiviteit en gezelligheid op unieke wijze geïntegreerd zijn. In en om Nuth willen wij het volleybal naar een hoger plan tillen. Dit betekent een investering in het professionaliseren van organisatie, met veel nadruk op het jeugdbeleid om onze mini's en jeugdleden een sportieve toekomst te kunnen bieden bij hun eigen volleybalvereniging. Vludoc ‘98 is daarom een vereniging voor de jeugd in groot Nuth en omstreken, waar de jongens en meiden met plezier leren volleyballen en eveneens leuke andere activiteiten ondernemen met hun teamgenoten. Vludoc ‘98 kent een mooie geschiedenis en bovenal een kansrijke toekomst. Met het formuleren van een resultaatgericht beleidsplan treedt Vludoc ‘98 een sportieve en gezonde toekomst tegemoet. 

Om volleybalvereniging Vludoc ‘98 draagkrachtig te houden zijn we vanzelfsprekend mede afhankelijk van sponsors. Het financieel steunen van Vludoc ‘98 is zeer aantrekkelijk omdat de volleybalvereniging zich tot ver buiten de regio laat zien.  De diverse volleybalteams leveren zodoende een bijdrage aan de naamsbekendheid van uw bedrijf. Bovendien zal, wanneer uw bedrijf met Vludoc ‘98 geassocieerd wordt, dit zeker goodwill kweken in de brede kring van mensen in en rondom de vereniging. Met U als sponsoren wordt daarbij ook op een zakelijke manier omgegaan, waardoor er voor beide partijen een win-win situatie ontstaat.

Heeft U Interesse?
Voor bedrijven, ondernemingen en ook privépersonen biedt Vludoc ‘98 de mogelijkheid om sponsor of begunstiger te worden. Klik HIER voor meer informatie.