Beste volleyballers,

 Zoals jullie al gemerkt hebben natuurlijk, hebben we op advies van de technische commissie, de scheidsrechtercoördinatoren, de trainers en het bestuur enkele aanvangstijden van wedstrijden gewijzigd. De motovatie hierachter is dat we komend seizoen alle thuiswedstrijden zelf moeten gaan fluiten. Ook omdat bij ons het R-1 en R-2 scheidsrechterskorps de jaren langzaamaan gaan tellen gaan we het potentieel stevig verjongen. Johan, lid van de scheidsrechtercoördinatie-groep, heeft met alle seniorenteams en het meisjes-B team gesproken en de zaak verduidelijkt. Natuurlijk worden jullie als scheidsrechters niet zomaar voor de volleyballeeuwen gegooid.

 Op 7 september tijdens de oefenwedstrijden zal Johan en Herman aanwezig zijn en jullie met raad en daad bijstaan tijdens jullie optreden als scheidsrechter. Ook zullen zij tijdens de oefenpotjes op doordeweekse avonden deze taak vervullen.

 Op Vludoc’s website komt een schema te staan van de competitiewedstrijden met de aangewezen scheidsrechter. Verder word je één week voor de te fluiten wedstrijd door de aanwijzers Jan en Pien per mail geattendeerd bij welke wedstrijd je bent ingedeeld. Zou je onverhoopt niet kunnen die dag, dan dien je zelf voor een vervanger te zorgen.  Op wedstrijddagen zal Herman en Jan jullie ook ondersteunen. Je wordt dus zeker niet aan je lot overgelaten.

 Voor mensen die nog geen fluitbewijs hebben worden speciale bijeenkomsten georganiseerd op een trainingsavond waar je een fluitbewijs o.l.v. Johan kunt behalen. Trouwens per gefloten wedstrijd ontvang je van Jan drie rode penningen die je in de kantine kunt omwisselen voor een drankje. Dit is niet verplicht. Je kunt ze ook sparen.

Mochten er nog vragen zijn dan kun je je altijd wenden tot Jan, Johan, Pien en in uiterste nood bij Herman.


Scheidsrechters van Vludoc