GEWELDIG VOLLEYBALSPEKTAKEL IN DE GITEK-HAL BIJ VLUDOC

Afgelopen zaterdag 23 februari bezochten de acht beste meisjes-A teams uit Zuid-Nederland de Gitek-hal in Nuth om te strijden voor twee finaleplaatsen van het N(ederlands) O(pen) J(eugd) Kampioenschap.

VV Utrecht, Sliedrecht, Peelpush uit Meyel, Voltena afkomstig uit het Land van Altena, Somas-Activia uit Sint Anthonis, Limes uit Utrecht, Volley Tilburg, Vocasa Nijmegen,Trivos afkomstig uit Wijchen en HLB van Daal/DS uit Den Dungen waren al vroeg op pad om tijdig in Nuth te zijn, want om kwart voor tien begonnen de eerste poulewedstrijden.

Het werd een schitterend volleybalfestijn want de dames lieten de vele supporters zien dat het jeugdvolleybal in Nederland op een behoorlijk hoog niveau staat en dat een prima trainerscorps hier voor zorgt. Nadat ieder team de vier poulewedstrijden had afgewerkt speelden de beste twee teams van elke groep de kruisfinales die uiteindelijk tegen 19.00 uur ’s avonds het Meyelse Peelpush en Voltena als winnaar kregen. Zij mogen op 30 maart in de finale met zes andere toppers uit Nederland laten zien wie het beste meisjes-A-team van Nederland is.

Waarschijnlijk hebben de toeschouwers in de Gitek-hal in Nuth toekomstige internationals aan het werk gezien tijdens de vele spannende en machtig mooie wedstrijden.

(Met een speciaal dankjewel voor Frans Buets, Ton van Knippenberg, Marco Collaris, Wiel Ubaghs, Sjef Peters, Tom en Thyra Tubee, Jos van Bilsen en Martijn van der Vloet die vrijdag, zaterdag de hele dag of vele uren de handen uit de mouwen staken om alles prima te laten verlopen!)

njok.jpg