In ruil voor uw bijdrage levert Vludoc ‘98 naamsbekendheid door middel van onder andere shirtreclame, bordreclame, ons programmaboekje of een vermelding op onze site. 

Shirtsponsor

Uw bedrijf kan als shirtsponsor worden geplaatst op de voor- en achterzijde van de wedstrijdkleding van de dames- en/of herenteams (zie hiervoor onderstaand voorbeeld). Dit kan als shirtsponsor, of als naamsponsor alleen of samen met andere bedrijven. In dat geval staan er meerdere sponsornamen op de kleding. Een team bestaat doorgaans uit 10 spelers, 12 shirts zullen worden bedrukt om verloop en groei de komende jaren op te vangen. Drie seizoenen zullen deze shirts worden gebruikt bij alle thuis- en uitwedstrijden voor de NeVoBo-competitie en alle andere toernooien.

Voor de mogelijkheden voor shirtsponsoring zie onderstaand voorbeeld en bijbehorende tabel voor de prijzen.

 
 
 
 

Adverteren

Er bestaat een mogelijkheid tot adverteren op onze website en in ons clubblad. Het programmaboekje wordt verspreid onder de leden, ouders van leden en alle bezoekers van de thuiswedstrijden. Het programmaboekje verschijnt ongeveer 11x per seizoen (thuiswedstrijden), waarin uw advertentie iedere thuiswedstrijd vermeld wordt. De opmaak van de advertentie dient te worden aangeleverd. Per oplage is een andere opmaak mogelijk.

Ballensponsor

Er bestaat een mogelijkheid tot het sponsoren van een volleybal, welke wordt gebruikt tijdens de trainingsavonden en de thuiswedstrijden. Uw bedrijfsnaam wordt als ballensponsor genoemd in een speciale rubriek op onze site en in ons programmaboekje tot het einde van het betreffende seizoen.

Voor meer informatie klik HIER.

De Club van 100 en 50

De meest aantrekkelijke vorm van sponsoring die wij u kunnen bieden is deelname aan de club van 100 of 50. Voor slechts 50,- of 100,- euro per jaar profiteert u van:

  • Vermelding in ons programmaboekje. Dit programmaboekje wordt 11x per seizoen uitgegeven bij de thuiswedstrijden.
  • Vermelding op onze website met naam en/of logo in onze "Vrienden van de Club" gedeelte.

Voor meer informatie over de Club van 100 klik HIER en voor meer informatie over de Club van 50 klik HIER.

De Club van 25

Een kleinschaligere aantrekkelijke vorm van sponsoring die wij u kunnen bieden is deelname aan de club van 25. Voor slechts 25,- euro per jaar profiteert u van:

  • Vermelding in ons programmaboekje. Dit programmaboekje wordt 11x per seizoen uitgegeven bij de thuiswedstrijden.
  • Vermelding op onze website met naam in onze "Vrienden van de Club" gedeelte.

Voor meer informatie klik HIER.

Ons sponsorbeleid heeft zoals eerder gemeld als uitgangspunt dat  een win-winsituatie voor beide partijen moet ontstaan. Zullen we elkaar de bal toespelen? Neem dan voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact op met ons via het volgende mailadres: Sponsorcommissie@vludoc98.nl

Waarom is een sponsor zo belangrijk voor Vludoc ‘98?

Zonder sponsors kunnen wij onze doelstellingen niet verwezenlijken. Om goede en uitdagende trainingen te verzorgen moeten wij investeren in:

  • Een veilige speelomgeving (goede netten en palen).
  • Ballen van goede kwaliteit.
  • Kennis van trainers.
  • De contributie niet te hoog laten oplopen (het moet aantrekkelijk blijven voor leden om te volleyballen).
  • Goede hulpmiddelen voor bij de trainingen (blokbord, medicine ballen etc.).

Daarnaast wil Vludoc ‘98 professionaliteit uitstralen door de hele vereniging uit te rusten met mooi ogende wedstrijdshirts en trainingspakken in de stijl van Vludoc ‘98. Met u kunnen wij mooie resultaten bereiken.

Sponsors van VC Vludoc ‘98

Klik HIER voor een overzicht van de huidige sponsors van VC Vludoc ‘98.