Oliebollenbeleid, komkommertijd (Vludoc'98 H1 - Hajraa H2 16 januari 2016)

Geen enkele dag zo mooi als de eerste dag van 't weekeinde. Die gedachte werd deze dag nergens zo vol overgave gepraktiseerd als bij drie van onze stamgasten. Dieke Roaje, Dreamer en Pornosmurf hadden ditmaal niet zo veel zin om vroeg op te staan en vandaar dat wij gehavend arriveerden in het Eindhovense. De studentjes daar hadden hier niet zo veel moeite mee en hadden Zeemsjief Jan 's ochtends al de nodige informatie afhandig gemaakt. Toen wij binnenkwamen in de kantine bleek er dan ook voldoende loops volk rond te huppelen en waren inmiddels de bierprijzen al gedaald tot vooroorlogse prijzen (allee, voorGolfoorlogse prijzen weliswaar, maar we klaagden niet). Eenmaal compleet werd koers gezet naar het Hajraa-labyrint-des-doods waar wij ons konden omkleden en meegebracht bier was toegestaan....

Nadat d'r Colonel bijna een ADC-tje had uitgehaald kon dan eindelijk de eerste set beginnen. Deze wisten we in verhouding aardig binnen te hengelen met 20-25 richting Nuther zijde. In de sets die kwamen liepen we echter wat meer achter de feiten aan dankzij een reeks passfouten en andere meuk. Setje twee viel qua puntentotaal dan nog wel mee (26-24), doch de 25-16 en 25-20 daarna maakten het rijtje af en zelfs een Hornox-aan-de-kant-wissel (in verband met microstephanie) kon het tij niet keren. Ondanks dat die studentjes aan de overkant geen idee meer hadden waarom ineens de zes knapste mannen van het team speelden. Die twee Boven-Sittardse trutjes (Microcephalie <-of moest ik deze nou een paar regels hoger verwerken? En dan was er ook nog iets met syfilis) op de tribune begrepen dat ook niet en vandaar dat uw favoriete teampje duchtig koers zette richting kantine alwaar het bochtbier goed kon vloeien en ondergetekende van Reu verloor omdat dat ene meisje aan dat tafeltje toch niet uit Remunj of Utrecht was.

Vervolgens onder de douche bleek onze tegenstander zwaar sportief en hief nog eens een blikje op de gezondheid van uw favoriete teampje. Hulde en zo. Komende zaterdag krijgen we bezoek uit Heerlen en zal de tribune in de Gitek-Laafzone wederom eens goed gevuld zijn. We hebben in elk geval alvast Marinka achter de bar. Die lult ze plat nog voordat ze aan de warming-up beginnen. Glazen Marathonbaggeraars; kom maar op. Stokbroodjes kruidenboter.

Was getekend,

Fistel, hofleverancier der smeuïge zau