GOED  WEEKEND  VOOR  VLUDOC-TEAMS

Vludoc-heren 1 zorgde afgelopen zaterdag weer voor een klinkende 4-0 overwinning tegen de superenthousiaste jonkies van AV Flasch uit Aren en Velden. De wilde acties van de bezoekers en de routine van de mannen uit Nuth zorgen ervoor dat de klus binnen anderhalf uur geklaard was. Vludoc-dames 1 startte goed tegen Olympia uit Helden en won de eerste twee sets met degelijk volleybal. Daarna hadden de gasten hun draai gevonden en wonnen zij de volgende drie sets door een ijzersterke verdediging en het feit dat de Vludoc-serve niet meer zo sterk was. Vludoc-dames 2 steeg naar de tweede plek in de poule omdat zij de studenten van Fyrfad uit Maastricht een lesje tactisch volleybal leerden en zo met 4-0 de volle buit binnenhaalden. Vludoc-dames 3 speelde eveneens tegen Fyrfad en beide teams wonnen om en om een set zodat op het einde van de wedstrijd een 3-2 verlies op het telbord stond. Vludoc-meisjes-B verloor kansloos met 0-4 tegen Furos uit Kerkrade, een team waar in Kerkrade nog van werd gewonnen. Vludoc-meisjes-C won hun eerste wedstrijd met 3-1 tegen de gasten van Jokers uit Maastricht. A.s zaterdag staan uitwedstrijden op de rol.

Herman