Hajraa HS2 – Vludoc ’98 HS1 (4-0)

Dit keer mochten we weer afreizen naar het “gezellige” Brabant, Eindhoven.

Waar een deel van ons helaas door de poes van Babs, die er te lang overdeed om worst te eten, te laat aankwamen voor een kopje koffie. Dus direct naar het kleedlokaal waar ons verteld werd dat dit een tegenstander is waarvan gewonnen moet worden.

We begonnen gedreven aan de eerste set waar we het de mannen van Hajraa het met onze servicedruk moeilijk maakte. Helaas maakte we het ons zelf ook moeilijk met onze service en andere persoonlijke fouten en gaven daarmee de set af.

Ook de tweede set begonnen we sterk en bouwde een mooie voorsprong uit mede dankzij onze goede service. Maar door een reeks persoonlijke fouten zagen we deze voorsprong steeds kleiner worden tegen het einde van de set. Een eindsprintje mocht niet meer baten.

De 3de en 4de set waren vooral aan onze kant een opeenstapeling van eigen fouten. Het lukte niet meer om gezamenlijk onze schouders er onder te zetten en een set naar ons toe te halen.

Resultaat: 4-0 (25-22, 25-23, 25-19 en 25-15)  Helaas bleek vandaag dus de grote tegenstander in het eigen veld te staan. Gelukkig was er na afloop goed bier en gemengd douchen.

Op naar de volgende!
Ruud...