Wedstrijdverslag Tornado Vijlen D1 – Vludoc ’98 D2 (3-1)

Vandaag werden we gecoacht door Huub vanwege afwezigheid van onze trainer/coach. Terwijl hij zijn felicitaties aan het overbrengen was op een bruiloft, kregen wij de gelegenheid om Huub te bedanken voor zijn inzet tijdens de start van het seizoen. Vol goede moed en energie is Huub aan het seizoen met dames 2 begonnen maar uiteindelijk bleek de nodige energie te veel van de van gezondheid van Huub te vragen. De verstandigste keuze voor Huub was om te kiezen voor een goede gezondheid en met het trainen/coachen te stoppen. Verstandig wel, maar emotioneel niet makkelijk. Huub, we hebben veel respect voor je keuze en bedanken je voor je inzet aan de start van ons seizoen!

We speelden vandaag onder onze kunnen. Het was niet te wijden aan de zaal, het lage plafond en de vervelende bal maar aan ons zelf. We hadden vandaag op alle posities moeite om te scoren. Maar daarvoor moeten ook de credits naar Tornado, zij wisten bijna iedere bal van de grond te halen waardoor het voor ons moeilijk was een plekje te zoeken waar ze niet zaten. Alleen in de derde set lukte het ons om de druk een beetje opvoeren en sleepten we de winst binnen met een stand van 25-27. De set daarna was helaas de koek weer op. Het positieve vandaag was dat we voor het eerst speelden met onze nieuwe libero. En ze deed het goed! Hoewel het voor iedereen weer even wennen is, inclusief voor haarzelf, heeft ze laten zien dat ze groeiende is en een meerwaarde voor ons team kan zijn. Goed gedaan Thonja!

Voor de rest hoeven er niet veel woorden aan vuil te maken. We gaan verder met fanatiek trainen en zijn er weer klaar voor tegen Jokers D3.

Charley