WISSELEND SUCCES VLUDOC-TEAMS

Vludoc-heren 1 dat vorige week in Horn nog flinke klappen kreeg, zette zaterdag weer de puntjes op de I door de mannen van Peelpush 3 met een 3-1 nederlaag naar Meijel terug te sturen. Set één was nog wel voor de bezoekers maar de volgende drie sets waren toch terecht voor de mannen van Cornel Balan.

Vludoc-dames 1 won de eerste set van ADC 2, maar daarna stokte de Nuthsemachine want de volgende twee sets gingen met 23-25 beide naar de gasten. Set vier belandde weer in het mandje van de thuisploeg, doch een teveel aan eigen fouten, vooral door stress aan Vludoc-zijde zorgde ervoor dat de vrouwen uit Urmond ook set vijf met miniem verschil mee naar huis namen. Vludoc-dames 2 zorgde voor een knetterende verrassing door de nummer twee in de stand, ADC 3, met een 3-1 nederlaag naar huis te sturen. De jonge meiden van Vludoc-dames 3 speelden tegen de torenhoge favoriet en nummer één in hun klasse een prima pot maar verloren toch de wedstrijd met 0-4. Vludoc-meisjes-C had niet veel in de melk te brokkelen tegen de collega’s van ADC en verloor eveneens met 0-4.