GOEDE VOLLEYBALWEDSTRIJDEN IN NUTH.

Afgelopen zaterdag liet Vludoc-dames 1 tegen Jokers 1 uit Maastricht een puike pot volleybal zien. Set één en twee gingen weliswaar met een klein verschil naar de gasten, maar de derde set was voor de thuisploeg. De vierde was een prima set die met het kleinst mogelijke verschil naar de nummer twee van de poule ging. Vludoc-dames 2 won de eerste set van VCMestreech 2 met het minimale verschil, maar zakte in de volgende drie helemaal door het ijs, waardoor de gasten met de zeer verdiende vier punten naar Maastricht gingen. Vludoc-dames 3 startte fenomenaal tegen de nummer één VC Landgraaf 2 door de eerste set tot ieders verrassing duidelijk te winnen. Het verschil in servicedruk liet daarna zien dat de bezoekers niet voor niets op de koppositie staan door die sets overtuigend te winnen. De Vludoc-meisjes- C konden alleen in de tweede set tegen het hooggeplaatste VC Voerendaal bijna een set pakken.

De Vludoc-heren zorgden tegen VC Landgraaf 2 voor de enige winstpartij. De eerste set was met 25-13 duidelijk voor de mannen uit Nuth, maar de volgende was voor de gasten uit de oostelijke mijnstreek. De derde set ging weer met 25-12 naar de mannen van Joes van Nijnanten, maar door te veel slordigheden van de thuisploeg viel de vierde set weer in het tasje van VC Landgraaf. De 15-10 winst voor Vludoc in de bonusset zorgde ervoor de na een knotsgekke volleybalpot er weer drie punten aan het totaal konden worden toegevoegd.

Volgende week staan er weer uitwedstrijden op het programma.

Herman