Vludoc '98 D1 0 Bedovo D1 (1-3)

Vandaag stond de laatste wedstrijd van dit seizoen op de planning. Gelukkig hadden we ons al enkele weken geleden safe gespeeld en mogen we volgend seizoen weer in de promotieklasse aantreden. De champagne heeft meerder malen gevloeid tot vreugde van alle spelers.
De allereerste wedstrijd van het seizoen werd kansloos tegen Bedovo verloren, dus wilden we vandaag revanche. Het team werd al om 17.15u in het hok van Cornel verwacht voor het bekijken van de video.

Alleen Regina liet verstek gaan in verband met de voorbereiden voor de communie van haar dochter. Via deze weg wensen we je alvast een fijne dag!
Vanaf de eerste set liepen we al achter de feiten aan. De servicedruk was niet hoog genoeg, het percentage persoonlijke fouten daarentegen wel. Met een beetje geluk werd de eerste set nipt gewonnen met 27-25. De tweede set verloren we met 21-25. Ook in de derde set konden we het tij niet keren 24-26 en ook de vierde set verliep niet naar wens 17-25.

De bbq was echter wel geslaagd waardoor we de avond nog positief konden afsluiten. Ieke en Claire wonnen zelfs nog een prijs bij de tombola. En wie weet.. Vanavond meer geluk in het casino??

Groetjes Veronique