Zaterdag 22-10-16 Jokers VC MC 2 - Vludoc ’98 MC 1

1e set

De 1e set speelde Vludoc echt bagger. We verwachtten de bal niet, en maakten veel eigen fouten. Toch hebben we goed teruggevochten. We hadden in de gaten dat de tegenstander de bal altijd in 1 of 2 keer erover speelde. Als ze 3 keer wilden spelen, ging het vaak mis. Het eindigde uiteindelijk met 25-23 voor Jokers.

2e set

De 2e set ging al veel beter dan de 1e.  We maakten niet zo veel eigen fouten meer, en we verwachtten de bal veel meer. In deze set hebben we bewezen dat we beter waren. En dat we meer in ons hadden, dan dat we in de 1e set hadden laten zien. Deze set had Vludoc gewonnen.

3e set

De 3e set ging het beste van alle sets. Er werd goed 3 keer gespeeld in ons team, en er werd met veel plezier gespeeld. Hier merkte je ook dat we het de tegenstander moeilijk hadden gemaakt. Deze set had Vludoc ook gewonnen.

4e set

De 4e set hebben we ook met veel plezier gespeeld. We speelden goed samen. Alle ballen werden zo goed mogelijk van de grond gehaald. Onze coaches waren trots op ons team, en wij zelf ook. Deze set had Vludoc ook gewonnen.

Het was een fijne wedstrijd om te spelen. Alleen sommige van het anderen team moeten niet als ze een hand geven aan de tegenstander, in de tegenstander zijn hand knijpen. Zoiets is nergens voor nodig, en ik vind dat je zo geen respect toont voor het andere team. De eindstand was 3-1 voor Vludoc ’98 MC 1.

Danique