Vludoc’98 DS1 – Bravo’99 DS1 (1-3)

Na een goed spel van vorige week wilde we deze lijn doortrekken in Nuth. Iedereen was er gelukkig weer bij en niemand was meer ziek. Dus we begonnen met volle moed aan onze wedstrijd.

Bij de eerste set liepen we als snel een achterstand op vanwege de servicedruk. Terwijl wij met onze service niet thuisgaven. Ook hadden de dames uit Westerhoven een groot blok aan hun kant. We herstelde dit enigszins maar ondanks dat werd deze set toch verloren met 18-25.

De tweede set verliep niet veel anders dan de eerste, maar haalde deze achterstand redelijk goed in met de goede keuzes die Pauline maakte zoals de driemeter aanval. Maar het mocht niet baten en verloren deze set net met 21-25.

In de derde set begon de motor pas goed te draaien, het team herpakte zich en wist met fraaie aanvallen en verdediging acties deze set een positieve draai te geven. Dit kwam mede door de goede servicedruk. Deze set wonnen we met 25-20.

De vierde set begonnen we vol goede moed om er een vijf setter uit te halen. Het ging gelijk op mede door een paar ongelukkig ballen aan onze kant en wat geluk aan de kant van de tegenstander werd deze set nipt verloren met 24-26. Een vijfde set hadden we meer dan verdient maar het mocht niet zo zijn, toch weer een puntje erbij! We geven de moed niet op, blijven knokken voor ieder punt en blijven vooral veel plezier maken. Volgend weekend hebben we een weekend rust en kunnen we ons weer goed voorbereiden op de wedstrijd tegen Hornerhof.

Bent