Vludoc '98 DS2 - VCH DS2 (4-0)

Laatste wedstrijd van dit jaar.
Goed gehumeurd en met veel energie kwamen de meiden van dames 2 de zaal binnen.
Van Captain Jeff kregen we allemaal nog een leuke kerstkaart, met een Energy drankje en een mars. Blijkbaar wilde hij ons energie level nog een beetje opkrikken ;)
Daarna van start met onze warming-up. Die verliep bij ons lekker maar het was duidelijk te merken dat onze tegenpartij er minder lekker in zat. Ballen in het net of om onze oren.
Maar goed, na een relaxte warming-up, mochten we starten met de wedstrijd.
Eerste set ging redelijk goed. De Heerlense dames maakten veel fouten aan hun kant, waardoor wij puntjes binnen sprokkelden. Ook aan onze eigen kant werden punten gescoord, vooral met onze service. Daarbij was ons energie level ook nog eens lekker hoog, zowel in het veld als aan de kant! 1-0 voor Vludoc!

De tweede set startte een beetje onrustig omdat de coach van de tegenpartij boos was op de scheids. De scheids gaf de coach op zijn beurt een gele kaart. Na wat gescheld en getier kon de tweede set beginnen. Deze verliep moeizaam en de Heerlense dames stonden een aantal keer voor in de score. Maar onze dames herpakten zich en draaiden deze score weer om. Uiteindelijk toch winst met 25-17.
Vol goede moed door naar de derde set. Deze verliep prima. Er werd lekker gebald aan onze kant en er werden mooie punten gescoord. Het hoge energie level was duidelijk te voelen binnen het team. 3-0 voor Vludoc!

Laatste set, die we natuurlijk allemaal wilden winnen!
Ook deze set verliep goed. Onze dames speelden lekker samen en scoorden punt na punt, ofwel met de service ofwel met de aanval.
De Heerlense dames maakten geen schijn van kans en leken het ook een beetje opgegeven te hebben. Uiteindelijke score: 4-0 voor Vludoc, Woopwoop!!
Met een tevreden gevoel verlieten de dames het veld om meisjes C nog even aan te moedigen!

Met deze 4-0 winst kunnen we vrolijk het nieuwe jaar in. Op naar nog véél meer winst!! En nog véél meer goede wedstrijden, met uiteraard een energie level dat uit het dak schiet ;)

Voor nu wens ik jullie allemaal fijne kerstdagen en alvast een gelukkig en sportief 2017!!

Veel liefs, Veerle