VLUDOC-HEREN PAKKEN WEER VIJF PUNTEN

Afgelopen zaterdag konden de mannen van Vludoc eindelijk weer eens vijf punten op hun conto bijschrijven. Het piepjonge ADC 2 uit Urmond was geen partij voor de ervaren discipelen van Joes van Nijnanten. In de eerste en tweede set zorgden de mokerslagen van de Vludoc-aanvallers en de prima services van de thuisploeg voor een pitstart in de wedstrijd en na minder dan anderhalf uur stond er een eindstand van 100 tegen 70 punten op het scoreformulier.

Vludoc-dames 1, dat alweer twee blessures meer had, kon tegen hoogvlieger Somas-Avctiva geen enkel setje winnen. Vludoc-dames 2, ook al verzwakt door een tweetal blessures, begon tegen ADC 4 bedroevend slecht, want de aanvallers moesten even wennen aan de gelegenheidsspelverdeelster. In de volgende drie sets vochten de meiden van Martijn van der Vloet zich naar een dik verdiende 3-1 overwinning. Vludoc-dames 3 zorgde voor een waar spektakel tegen Limac 4. Om en om werd een set verloren en gewonnen zodat na dik twee uur werkvolleybal een 2-3 uitslag op het telbord stond voor de gasten uit Linne. Vludoc-meisjes-B kon tegen Jokers-B uit Maastricht, de nummer twee in de poule, alleen de tweede set winnen.