PRIMA WEEKEND VLUDOC-TEAMS.

Afgelopen zaterdag traden slechts drie Vludoc-teams in de Gitek-hal aan. Vludoc-dames 1 kruiste de degens met laagvlieger Tupos. Het was een ongelijke strijd want de dames uit Baarlo werden in vier sets helemaal weg geserveerd. Vooral Youngster Lisa Dalm knalde er vrolijk op los, want zij zorgde in haar eentje wel voor zo’n 25 punten. De bezoekers verzamelden in vier sets slechts 63 punten en de vijf winstpunten waren dan ook terecht voor de meiden van Cornel Balan en vormen een prima opsteker voor de volgende thuiswedstrijd tegen VC Kessel komende zaterdag in Nuth. Vludoc-dames 2 versloeg de dames van Skunk uit het Brabantse Veghel met nog betere cijfers en kon ook vijf punten op het totaal bijschrijven. In deze wedstrijd lieten ook de invalkrachten zien dat ze steeds beter worden en uit het goede volleybalhout gesneden zijn.

De Vludoc-heren, mentaal gesterkt door de winst op Furos van vorige week, konden het in de eerste twee sets tegen de studenten van de TU uit Eindhoven net niet bolwerken, maar wonnen de volgende twee sets met duidelijk verschil. De laatste set was echter weer voor Hajraa dat toch wat steviger aanvalskracht en meer concentratie had.

Volgende week zaterdag staan weer vijf thuiswedstrijden in Nuth op het programma. Aanvangstijd 16.15 uur en 18.15 uur.

Herman