Introductietraining SVPL op 15 juni as.

“Kom eens kijken en proberen!”

Sittard, mei 2019

Aan: volleybal jeugdspelers en ouders

Beste spelers en ouders, Misschien heb je al van ons gehoord. Wij zijn Stichting Volleybal Promotie Limburg, een samenwerkingsverband van 8 volleybalverenigingen in Zuid-Limburg. Sinds het wegvallen van het RTC Sittard bieden wij aanvullende trainingen aan voor gemotiveerde jeugdspelers. Inmiddels kijken wij terug op ons eerste seizoen. Een seizoen dat door de deelnemers en trainers samen tot een succes is gemaakt. Met leerzame, uitdagende, maar zeker ook gezellige trainingen. Ben jij een enthousiaste jonge volleyballer die in zichzelf wil investeren? Wil jij graag extra trainen naast de trainingen die je bij je club volgt? Dan zijn onze trainingen er voor jou! Voor alle geïnteresseerden is er op zaterdag 15 juni van 9.00 tot 11.30 uur een gratis SVPL training. De training is in de Trevihal, Havikstraat 2 in Sittard.

VPL logo.png

Twijfel je of de SVPL trainingen iets voor je zijn? Kom dan kijken en meetrainen. Kom vrijblijvend proberen of dit is wat jij zoekt. En neem je volleybalvrienden mee! Jullie kunnen dan kennismaken met de trainers en samen trainen met spelers die afgelopen seizoen al hebben getraind bij SVPL.

Wil je graag komen maar kun niet op 15 juni? Dat is geen probleem. Na de zomervakantie organiseren we nog een introductietraining. Deze is op zondag 1 september, zelfde tijd, zelfde plaats. Hiervoor ontvangen jullie later nog een extra uitnodiging. Voor nu wenst SVPL jullie alvast een mooie zomer. Maak er een sportieve, actieve en gezellige periode van. En hopelijk zien we jullie op een van onze introductietrainingen!

Met sportieve groet,

Ron Janssen Voorzitter Stichting Volleybal Promotie Limburg