SVPL seizoen 2019-2020

“We gaan weer beginnen!”

 Sittard, augustus 2019

 Aan: volleybal jeugdspelers en ouders 

 Beste spelers en ouders,

Binnenkort starten de trainingen van Stichting Volleybal Promotie Limburg weer. Wij zoeken enthousiaste jonge volleyballer die in zichzelf willen investeren. Fanatieke spelers die lekker willen trainen naast de trainingen die ze bij hun club volgen. Voel jij je hierdoor aangesproken? En speel je minimaal op CMV-niveau 5? Dan zijn onze trainingen er voor jou!

Voor alle geïnteresseerden is er op zondag 1 september vanaf 9.00 uur een gratis SVPL-training. De training is in de Trevihal, Havikstraat 2 in Sittard.

De training is toegankelijk voor alle gemotiveerde jeugdspelers vanaf spelniveau CMV 5. Tijdens de training zal gewerkt worden met 2 groepen, ingedeeld naar leeftijd en niveau. De CMV-groep traint 1,5 uur, tot 10.30 uur. De jeugdgroep traint 2 uur, tot 11.00 uur.

Twijfel je of de SVPL-trainingen iets voor jou zijn? Kom dan kijken en meetrainen. Kom vrijblijvend proberen of dit is wat jij zoekt. En neem vooral al je volleybalvrienden mee!

Wil je graag komen maar kun niet op 1 september? Dat is geen enkel probleem. Tijdens onze reguliere trainingen is het altijd mogelijk om in te stromen. Ook dan kun je nog komen meetrainen om te ervaren hoe de trainingen zijn.

Binnenkort volgt communicatie over de data van de trainingen dit seizoen. Daarbij zal ook het door SVPL gehanteerde instroombeleid worden toegelicht.

We zien elkaar op zondag 1 september!

Met sportieve groet,

 

Ron Janssen

Voorzitter Stichting Volleybal Promotie Limburg